Πρόστιμο, τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών από τον Διαγόρα για το μπαράζ!

Βαρύς έπεσε ο... πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη νησιώτικη ομάδα για τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Καλαμάτα.

Πρόστιμο, τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών από τον Διαγόρα για το μπαράζ!

Ακριβά κόστισαν στον Διαγόρα τα επεισόδια που προκάλεσε μερίδα οπαδών της ομάδας μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Καλαμάτα στη Ρόδο.

Ο... πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ έπεσε βαρύς για τη νησιώτικη ομάδα, η οποία τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για την επόμενη σεζόν, αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε ότι το -3 που επιβάλλεται στον Διαγόρα δεν τον επηρεάζει επί της ουσίας, καθώς η διαφορά του από τον 3ο της βαθμολογίας του 6ου ομίλου Παλληνιακό είναι 14 βαθμοί. Όπερ σημαίνει ότι ακόμα και με την αφαίρεση, ο Διαγόρας παραμένει 2ος και δεν επηρεάζεται σε σχέση με την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο σωματείο Διαγόρας ΓΣ τις εξής πειθαρχικές ποινές:

α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €),

β) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές

και γ) συνολική ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και, στο δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα ΠΣ, χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα που διεξήχθη στις 8-5-2019 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, μεταξύ των σωματείων Διαγόρας ΓΣ και Καλαμάτα ΠΣ».