Πλατανιάς - ΟΦΗ 0-0: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στο Γεντί Κουλέ

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας των μπαράζ της Super League ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ. 

Πλατανιάς - ΟΦΗ 0-0: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στο Γεντί Κουλέ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στα «Περιβόλια», Πλατανιάς και ΟΦΗ που έμειναν στο 0-0 για την πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ της Super League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 5' βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Μπιανκόνι να πλασάρει αλλά τον Σωτηρίου να αποκρούει. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 23'.

Ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και σε δεύτερο χρόνο έπιασε δεξί βολέ από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Γκοτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι.

Στο 70' ο Καραγκούνης που είχε μπει στην αναμέτρηση πριν πέντε λεπτά σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Σωτηρίου απέκρουσε με το αριστερό χέρι και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Στο 84' ήρθε η απάντηση από πλευράς ΟΦΗ.

Ο Ντίνας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο προωθημένος Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκοτ. Στα τελευταία λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε με τη ρεβάνς να μεταφέρεται στο Γεντί Κουλέ την Τετάρτη (22/5).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκοτ, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (92’ Ποορζιτίδης), Κόρτσταμ, Ουές, Σάαντο, Μποσέτι, Παπανικολάου, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας (65’ Καργκούνης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σασί