Η Football League «κρατά» Ηρακλή και Τρίκαλα στη Super League 2

Το Δ.Σ. της Football League αποφάσισε στη σημερινή (15/5) συνεδρίασή του να μην υποβιβαστούν η 11η και η 12η ομάδα της βαθμολογίας...

Η Football League «κρατά» Ηρακλή και Τρίκαλα στη Super League 2

Στο σημερινό Δ.Σ. της Football League, εκτός από τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας, αποφασίστηκε, εφόσον αυξηθούν οι ομάδες σε 14, να συμπεριληφθούν στη νέα Super League 2 οι ομάδες που κατέλαβαν την 11η (Ηρακλής) και 12η θέση (Τρίκαλα) στη βαθμολογία.

Αντίστοιχα, ο 13ος και ο 14ος (Ηρόδοτος και Αήττητος Σπάτων) θα συμμετέχουν στη νέα Football League (3η Εθνική)

.Η εξαγγελία της αναδιάρθρωσης έκανε λόγο για 12 ομάδες στη Super League 2 αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες σε 14.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE στη συνεδρίαση του της Τετάρτης 15/5/2019, ομόφωνα προτείνει:

Σε περίπτωση που η ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, αναπροσαρμόσει τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν στη SUPER LEAGUE 2 από 12 σε 14, θεωρούμε δίκαιο και εύλογο ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων να συμπληρωθεί από τις ομάδες της FOOTBALL LEAGUE που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση και στη νεοσυσταθείσα FOOTBALL LEAGUE τη νέα αγωνιστική περίοδο να μετάσχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 13η και 14η θέση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά την οριστική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας