Καλαμάτα - Διαγόρας 2-1: Παλικαρίσια άνοδος για τους Ροδίτες

Ο Διαγόρας πάγωσε την Καλαμάτα στην παράταση... (2-1)

Καλαμάτα - Διαγόρας 2-1: Παλικαρίσια άνοδος για τους Ροδίτες

Ο Διαγόρας που είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα πήγε το δεύτερο ματς με τη Καλαμάτα στην παράταση (κανονική διάρκεια 1-0) και εκεί κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που του έστρωσε το χαλί για την άνοδο...

Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με τον Γιόνδη στο 47΄ αλλά έμεινε με δέκα παίκτες ένα λεπτό αργότερα λόγω αποβολής του σκόρερ. Πιθανότατα για χειρονομία.Στο 50', η Καλαμάτα πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Λαθύρη, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 95′ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να διαμαρτυρηθούν εντόνως για περίπτωση γκολ (αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή), αλλά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Καλαμάτα-Διαγόρας 2-1: Χαμός στην Καλαμάτα (vid)

Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 111΄ με φάουλ του Μπουρλάκη και ο Διαγόρας επέστρεψε στη Football League μετά από 7 χρόνια.

Η Καλαμάτα δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να σκοράρει στο 120΄ με τον Λεβέντη (2-1) αν και από το 119 αγωνιζόταν με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Κάρλος.

Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (84′ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (107′ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (66′ Κάρλος), Λαθύρης (76′ Μάρκοβιτς).

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Γλύνος (99′ Μπουρλάκης), Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (64′ Καρπαθάκης), Γεωργίου.