Σκάνδαλο στον τελικό: Αλλαξαν τους διαιτητές χωρίς να ενημερώσουν την ΑΕΚ!

Tελικός παρωδία που θα μείνει στην ιστορία! Θέμα εγκυρότητας του τελικού θέτει η ΑΕΚ, μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε με τις αλλαγές διαιτητών χωρίς να ενημερωθεί η Ενωση!

Σκάνδαλο στον τελικό: Αλλαξαν τους διαιτητές χωρίς να ενημερώσουν την ΑΕΚ!

Επιστολή στον διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA, στον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA και σε όλους τους αρμόδιους φορείς σε Ευρώπη και Ελλάδα, έστειλε η ΑΕΚ για τις αλλαγές που έγιναν στους διαιτητές του τελικού με τον ΠΑΟΚ χωρίς να ενημερωθεί η ίδια!

Αυτό που ζητάει η ΑΕΚ είναι μέσα στις επόμενες 24 ώρες να της απαντήσουν επίσημα οι Μέλο Περέιρα, Ζόραν Λάκοβιτς, Χέρμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φούσεκ για το αν ισχύει ότι έγιναν οι αλλαγές εν αγνοία της!

Οπως αποκάλυψε η LiveSport, "ο α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR.

Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ το περασμένο σαββατόβραδο ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ»!

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζεται προκαταβολικά η πλήρης απογοήτευση και η ολική απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα.