Κίνηση για την αναβίωση του Πανθρακικού!

Όμιλος επενδυτών από την Κομοτηνή φέρεται αποφασισμένος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια της θρακιώτικης ομάδας, με απώτερο στόχο την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κίνηση για την αναβίωση του Πανθρακικού!

Έχουν ήδη περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Πανθρακικός αποχαιρέτησε τη Super League ύστερα από παρουσία τεσσάρων συναπτών ετών στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκτοτε η πορεία της ομάδας ήταν σταθερά πτωτική.

Τη σεζόν η θρακιώτικη ομάδα 2016-2017 δεν αγωνίστηκε καν στη Football League λόγω οικονομικών προβλημάτων, με συνέπεια την επόμενη περίοδο (2017-2018) να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης, παίρνοντας την άνοδο στην Α' τοπική κατηγορία όπου έπαιξε φέτος.

Να, όμως, που ύστερα από χρόνια ύφεσης φάνηκε μια... αχτίδα ελπίδας για τον σύλλογο της Κομοτηνής, για τη στήριξη και αναδιοργάνωση του οποίου φαίνεται πως κινούνται αρκετοί επενδυτές της περιοχής.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, παλιός διοικητικός παράγοντας της ομάδας, ο οποίος μάλιστα προ λίγων ημερών έκανε μια ανάρτηση με... νόημα στο διαδίκτυο, προαναγγέλλοντας την αναβίωση του Πανθρακικού με απώτερο στόχο την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Επιστροφή στο σπίτι… Τώρα είναι πιο εύκολα από τότε... Στόχοι οι ίδιοι με τότε... Να φύγει ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ από αυτές τις κατηγορίες και να γεμίσει το γήπεδο... Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Μείνετε ενωμένοι και συντονισμένοι», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Χατζηκωνσταντίνου.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...