Τριγλία - Νέστος 0-0: Φουσκώνει το ποτάμι της ανόδου

Τρίγλια και Νέστος αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) και η υπόθεση άνοδος θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ που θα γίνει στη Χρυσούπολη.

Τριγλία - Νέστος 0-0: Φουσκώνει το ποτάμι της ανόδου

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με λίγες αξιόλογες ευκαιρίες και αρκετά λάθη, Τρίγλια και Νέστος Χρυσούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλες στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 24’ με πρωταγωνιστή τον Ν. Μελισσόπουλο ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η Τρίγλια στο 32’ θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ο Πάλλας νικήθηκε από τον Αθανασίου σε τετ α τετ.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα εκτυλίχθηκε στο 74ο λεπτό. Ο Νικλιτσιώτης πλάσαρε τον Παλαβράκη και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ .

Το ματς διαιτήτευσε ο Περάκης του συνδέσμου Αθηνών.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83' Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75' Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊδανός (93' Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (58' Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88' Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλιτσιώτης (85' Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.,