Στη Ριζούπολη με Αναστασιάδη αλλά και απουσίες η Λαμία

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην αποστολή των Φθιωτών μετά από περίπου πέντε μήνες.

Στη Ριζούπολη με Αναστασιάδη αλλά και απουσίες η Λαμία

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League για τη Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο στις (19:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και θέλουν να κλείσουν τις φετινές υποχρεώσεις του με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφει ο Αναστασιάδης μετά από περίπου 5 μήνες.

Ο αρχηγός της Λαμίας αναμένεται μάλιστα να πάρει φανέλα βασικού από τον προπονητή του, καθώς δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία εμφάνιση του ίδιου με τα χρώματα της Λαμίας, ενώ ο Χάβος πήρε στην αποστολή και τον Καραγκούνη.

Από κει και έπειτα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μελίσσας και Πλιάτσικας με τον τελευταίο να έχει και ποινή για κάρτες. Για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο Ασίγκμπα, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπλάζιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πίτι, Μπερτόλιο, Τόμας, Δημούτσος, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.