Άνω κάτω η Football League: Πώς υποβιβάζεται ο Ηρακλής, πώς πάει στο μπαράζ ο Πλατανιάς

Η σημερινή απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην κατηγορία.

Άνω κάτω η Football League: Πώς υποβιβάζεται ο Ηρακλής, πώς πάει στο μπαράζ ο Πλατανιάς

Μια απόφαση που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί σήμερα είναι πιθανό να κάνει άνω κάτω τη Football League. Με αυτή μπορεί ο δεύτερος στη βαθμολογίας Απόλλων Λάρισας να βρεθεί στην τρίτη θέση και ο Πλατανιάς να αποκτήσει προβάδισμα για το μπαράζ με ομάδα της Super League για την άνοδο.

Επίσης, ο Ηρακλής να βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, δηλαδή να μην αγωνιστεί του χρόνου στη Super League 2.

Η διαδικασία επιτήρησης φτάνει στην ολοκλήρωσή της και όλες οι ομάδες της Football League αναμένουν τις τελικές κρίσεις της αρμόδιας επιτροπής της Ε.Π.Ο. που θα κοινοποιηθούν από τη διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.

Δύο από τις ομάδες που κινδυνεύουν είναι ο Απόλλων Λάρισας και ο Ηρακλής. Αν στην ομάδα της Λάρισας επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, τότε περνά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Πλατανιά. Άρα ο Πλατανιάς με νίκη την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική, τότε πάει αυτός στο μπαράζ ανόδου.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κυριακή τον Ηρακλή. Όμως και αυτός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών με τη σημερινή απόφαση. Αν συμβεί αυτό, τότε από τους 42 βαθμούς θα πέσει στους 39 και θα μείνει εκτός δεκάδας (δηλαδή εκτός των θέσεων που εξασφαλίζουν παραμονή στην κατηγορία) και θα βρεθεί ενδέκατος, δηλαδή σε θέση υποβιβασμού. Αν αυτό συμβεί, για να σωθεί θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή τον Πλατανιά και ταυτόχρονα ο Καραϊκσάκης να μην νικήσει εντός έδρας τα Τρίκαλα.