EΠΣΑΝΑ: Κυπελλούχος ο Αχαρναϊκός

Οι Μενιδιάτες νίκησαν στα πέναλτι τον Άρη Βούλας με 5-4 ((κανονικός αγώνας και παράταση 1-1)

EΠΣΑΝΑ: Κυπελλούχος ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι τον Άρη Βούλας με 5-4 (κανονικός αγώνας και παράταση 1-1) και κατέκτησε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Στο 15’ βολέ του Τσιντώνη ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, Λώλο και κατέληξε στην αριστερή πλευρά της εστίας του για να γίνει έτσι το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιαννόπουλος έκανε σέντρα και ο Κριλής με προβολή έκανε το 1-1. Έτσι έληξε το 90λεπτο και η παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.


Για τον τυπικά γηπεδούχο Αχαρναϊκό ευστόχησαν οι Τασιουλής, Τσιντώνης, Καρβουνίδης, Χαραλαμπόπουλος και Μανιδάκης, ενώ το πέναλτι του Καραγεώργου απέκρουσε ο Λώλος.

Τα πέναλτι του Άρη μετέτρεψαν σε γκολ οι Λόπεζ, Μελετίδης, Χατζής, Κριλής και αυτό του Βατίστα (ήταν το πρώτο) απέκρουσε ο Μπέσσης, ενώ του Γιαννόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου και των συνεργατών του Γουρνιά και Βιτσεντζάτου.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καρβουνίδης (31’), Κριλής (60’), Γεωργακάς (68’) και Μπέσσης (120’) και Λώλος (120’).

ΑΧΑΡΝΑΊΚΟΣ: Μπέσσης, Χαραλαμπόπουλος, Μανιδάκης, Τασιουλής, Τζανέτος, Αντζέλι (75’ Κυριακίδης), Μπουλγκουρίδης (63’ Παπαθανασίου), Καρβουνίδης, Δήμος (105’ Καραγεώργος), Τσιντώνης, Μπρέμπος (80’ Αρβανιτάκης).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Λώλος, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Βατσίστας, Γεωργακάς, Λιόσης, Χρήστου (80’ Λάζαρης), Λόπεζ, Κριλής, Γεωργακόπουλος (69’ Μελετίδης), Χατζής.