Κ19: Νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό, 4-3 τον ΟΦΗ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του ΟΦΗ στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη με 4-3 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League K19. 

Κ19: Νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό, 4-3 τον ΟΦΗ

Μετά την απρόσμενη ήττα από τη Λαμία οι Νέοι του Ολυμπιακού επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς επιβλήθηκαν δύσκολα του ΟΦΗ με 4-3 για την εξ αναβολής 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν αδυναμίες στα μετόπισθεν κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Κρητικοί σκοράροντας τρία τέρματα.

Πρωταγωνιστής από πλευράς Πειραιωτών ήταν για άλλη μία φορά ο Γιώργος Μαρίνος ο οποίος σκόραρε δύο γκολ ολοκληρώνοντας με το καλύτερο τρόπο τη σημερινή του εμφάνιση. Το σκορ της συνάντησης άνοιξε μόλις στο 3' ο Τσερκώνης με τον Μαρίνο να παίρνει τη σκυτάλη στο 11ο λεπτό.

Η απάντηση από πλευρά φιλοξενούμενων ήρθε στο 21' χάρη σε τέρμα του Σουρνάκη. Εννέα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Μαρίνος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τους Κρητικούς να μειώνουν στο 68' με σουτ του Καλαϊτζάκη μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 72' ο Αζίζι ισοφάρισε σε 3-3 αλλά η αντίδραση των παικτών του Ρικάρντο Πέρες ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά μετά πήραν ξανά το προβάδισμα με γκολ του Μπουλάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σουρνάρας, Ντουμάνης, Πέιος, Μπουσκουΐδης, Μαρτίνης, Γλυνος (73’ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Μαρίνος, Τσερκώνης (61’ Φέκκας), Βοΐλης, Μπουλάρι (83’ Ράμα)

ΟΦΗ (M. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Κοκολογιαννης ( 66' Μακρυδάκης), Σουρνάκης, Δολαψάκης, Αζίζι, Μαρινάκης, Κουράκης (78' Σταυρακάκης), Ψαράς (66' Καλαϊτζάκης), Νοικοκυράκης.