Γκουλής: «Είδηση θα ήταν αν χάναμε», Καλύκας: «Μας αδικεί το 3-0»

Οι πρωταγωνιστές του τελικού για το Κύπελλο Πειραιά, μίλησαν αποκλειστικά στο «ΦΩΣ». Διαβάστε τα όσα είπαν.

Γκουλής: «Είδηση θα ήταν αν χάναμε», Καλύκας: «Μας αδικεί το 3-0»

Ο Εθνικός επικράτησε με 3-0 του Ερμή Κορυδαλλού και στέφθηκε Κυπελλούχος Πειραιά για την περίοδο 2018-2019. Αποκλειστικά στο «ΦΩΣ» μίλησαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γκουλής: «Είδηση θα ήταν αν χάναμε το Κύπελλο, όχι η κατάκτηση»

Ο προπονητής του Εθνικού Νίκος Γκουλής, είπε πως είδηση θα ήταν αν δεν κατακτούσε το Κύπελλο η ομάδα του και πως η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες.

«Για τον Εθνικό είδηση είναι αν χάσει το Κύπελλο, όχι αν το πάρει. Πιστεύω το όνομα που κουβαλάει αυτή η ομάδα πρέπει έχει μία νοοτροπία και να κινείται σε ένα επίπεδο που πρέπει να είναι γεμάτο διακρίσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν αυτή την ομάδα. Αλλά θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για να μπορεί ο Εθνικός να πρωταγωνιστήσει, γιατί με το όνομα που κουβαλάει πρέπει να βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία.»

Για την εικόνα της άδειας κερκίδας:

«Μία άδεια κερκίδα, είναι μία άδεια κερκίδα δεν αλλάζει αυτό. Υπάρχει στεναχώρια στον κόσμο του Εθνικού. Έχει κόσμο ο Εθνικός το έχω ζήσει πριν αρκετά χρόνια. Έτσι είναι αυτά δεν πειράζει, συνεχίζουμε.»

Καλύκας: «Ήταν μία μεγάλη στιγμή για εμάς»

Ο προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού, Δημήτρης Καλύκας, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού και στους παίκτες του, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.

«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στον Εθνικό για την κατάκτηση. Κυρίως όμως στους παίκτες μου που στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών και είχαν τις στιγμές τους. Νομίζω πως μας αδικεί το 3-0 γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ στο φινάλε και μας χάλασε την εικόνα. Ξεκούραση και από αύριο δουλειά για το πρωτάθλημα».

Λεωνιδόπουλος «Έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Ο Θανάσης Λεωνιδόπουλος που ήταν ένας εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού, μίλησε για την κακή ψυχολογία που είχε η ομάδα μετά την αποτυχία της να ανέβει κατηγορία, ενώ ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

«Ήμασταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ήταν λογικό αυτό, έπρεπε όμως να φανούμε επαγγελματίες, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να προετοιμαστούμε για έναν τελικό. Όπως και να έχει ήταν ένας τελικός, ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και για αυτό ήρθαμε εδώ.»

Για την άδεια κερκίδα:

«Το περιμέναμε. Μετά την πορεία που έκανε η ομάδα το θεωρώ δικαιολογημένο. Πρόλα αυτά ήρθαμε εδώ για να ευχαριστηθούμε ένα παιχνίδι και εκ μέρους όλων των παιδιών θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και μας στήριξαν.»

Ρομάνο: «Ήμασταν σοβαροί και κερδίσαμε»

Ο Σεμπάστιαν Ρομάνο μίλησε για την βαρύτητα και για το σεβασμό που έδειξε η ομάδα του στο Κύπελλο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευση του για την αποτυχία της ανόδου του Εθνικού.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, επειδή ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία, αλλά από την αρχή της χρονιάς είναι σημαντικό το Κύπελλο έπρεπε να δείξουμε σεβασμό. Παίξαμε με μία καλή ομάδα ήμασταν σοβαροί και κερδίσαμε. Σίγουρα είναι καλό για την ομάδα όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον Νο1 στόχο μας που ήταν η άνοδος.»

Λαζάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

Ο Σταύρος Λαζάκης ευχαρίστησε τον κόσμο του Ερμή για την στήριξη του και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, κάθε αθλητής θέλει να παίξει σε αυτό το γήπεδο. Αντιμετωπίζαμε μία πολλή έμπειρη και ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ από ένα στημένο, μετά στο τέλος τα δώσαμε όλα για την ισοφάριση, δεχθήκαμε ακόμα 2 τέρματα στο 89’ και στο 90’. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Για την επόμενη μέρα:

«Τα κεφάλια κάτω με ταπεινότητα και σοβαρότητα γιατί την Κυριακή παίζεται το πρωτάθλημα και όλων το μυαλό είναι εκεί.»