«Τρίποντο» ανάσα για την Κέρκυρα, 2-0 τον Ηρόδοτο

Σημαντικό «τρίποντο» για Κέρκυρα, στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη 10άδα και να αγωνιστεί του χρόνου στην Superleague 2.

«Τρίποντο» ανάσα για την Κέρκυρα, 2-0 τον Ηρόδοτο


Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Τάσου Θέου στον πάγκο της Κέρκυρας, αφού νίκησε με σκορ 2-0 τον Ηρόδοτο και κατάφερε να διατηρηθεί στη δεκάδα της Φούτμπολ Λιγκ. Από την άλλη ο Ηρόδοτος έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι είχαν από νωρίς το πάνω χέρι. Δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σιατραβάνη στο 22ο λεπτό με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το 1-0 υπέρ των Φαιάκων διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί του Γιώργου Λυρώνη συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 58’ με τον Σιαλμά. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 67ο η Κέρκυρα θα βρει και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με τον Πασά, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και έκανε το τελικό 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), ο οποίος δεν καταλόγισε καμία κάρτα σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Σκόρερ: Σιατραβάνης 22', Πασάς 67'

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Θέος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μότα, Πασάς, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Νίκιτς

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης): Τσιλιγκίρης, Γραικός, Μουκίδης, Ανδρέου, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέτας, Γκούφας, Αγγελούδης, Κασαπάκης, Τουγλής