Κ19: Με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Ξάνθη

Με δύο γκολ του Γιώργου Μαρίνου η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε τη Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League. 

Κ19: Με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Ξάνθη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν της Ξάνθης στον Ρέντη με 2-0 για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνέχισαν στις νίκες.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Μαρίνος καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα για την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος που θα τους «άνοιγε» τον δρόμο της νίκης. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 28' χάρη στο πρώτο γκολ του Μαρίνου.

Στην επανάληψη οι Θρακιώτες προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού αλλά δεν τα κατάφεραν. Δώδεκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση ο Μαρίνος νίκησε την αντίπαλη άμυνα για το τελικό 2-0.

Ο νεαρός εξτρέμ πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν στην οποία κατάφερε να συμμετάσχει και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έπειτα από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Στουρνάρας,. Ντουμάνης, Ράμα, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης (86' Τζόρβας), Γλυνός, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Ξενιτίδης (88' Γεωργαντής), Βοϊλης, Μπουλάρι (57' Γαλούπης).

Ξάνθη: Τασίδης, Τριανταφύλλου, Τσιτσεκίδης, Γιανναράκης, Τενεκές, Τσάπαρης, Κωσταρέλης (72′ Παχούμης), Γκατζόγιας (80′ Μαρκοσιάν), Φροσύνης (46′ Κακουλίδης), Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και της αγωνιστικής:

Απόλλων Σμ.-Παναιτωλικός 0-2

Άρης-Ατρόμητος 1-0

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 3-2

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2

Λαμία-ΑΕΚ 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρ. 0-2

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-0