Κ17: «Χορταστικός» ο Ολυμπιακός, 6-0 τον Πανιώνιο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν του Πανιώνιου με 6-0 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ17: «Χορταστικός» ο Ολυμπιακός, 6-0 τον Πανιώνιο

Επιβλητική ήταν η Κ17 του Ολυμπιακού στον Ρέντη απέναντι στον Πανιώνιο τον οποίο και νίκησε με 6-0.

Οι Σουρλής και Λιάτσος ξεχώρισαν από πλευράς «ερυθρόλευκων» που άνοιξαν το σκορ στο 22' με ωραία κεφαλιά του πρώτου από το ύψος του πέναλτι.

Δέκα λεπτά μετά ήρθε το 2-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντότη. Ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης Σουρλής πέντε λεπτά αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιάτσο και εκείνος προ κενής εστίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 41' ήρθε η σειρά του Σουρλή να σκοράρει πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες σκόραραν άλλα δύο τέρματα με τους Λιάτσο και Γεωργακόπουλο να διαμορφώνουν το τελικό 6-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Έφηβους του Ολυμπιακού το final four του Αγρινίου εκεί όπου στις 22 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζονται μεταξύ τους την Κυριακή (14/4).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Αρσενίδης, Σαπουντζής, Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος. Αλλαγές: Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μούκα, Κατσαβάκης, Τόλιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παπαγγελής, Λεβεντάκης, Χριστοφιλόπουλος, Στέλλιου, Παπαδόπουλος, Κουτσάκης, Ζάχι, Πρόι, Χαϊκάλης, Ρεσούλι, Μιραφιόρι.