Κ17: Στο Αγρίνιο ξανά θα διεκδικήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί το final four του πρωταθλήματος της Κ17 με τρεις ομάδες να έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους. 

Κ17: Στο Αγρίνιο ξανά θα διεκδικήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Όπως πέρσι έτσι και φέτος το final four του πρωταθλήματος της Κ17 θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου ενώ ο μεγάλος τελικός τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου.

Την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν πρώτοι, μπροστά από τους «πράσινους» στο Νότιο Όμιλο ενώ οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν την κορυφή στο Βόρειο Όμιλο.

Το τελευταίο εισιτήριο διεκδικούν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άρης που θα αναμετρηθούν την Κυριακή (14/4), με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται μπροστά με δύο βαθμούς. Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να προκριθούν ενώ ο ΠΑΣ «βολεύεται» και με την ισοπαλία.

Η ομάδα που θα πάρει τη πρόκριση θα αντιμετωπίσει ως δεύτερη του Ομίλου τον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΟΚ ως πρώτος του Ομίλου θα αναμετρηθεί με τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Για την ιστορία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει τον τίτλο τα δυο τελευταία χρόνια (2017, 2018) ενώ έχουν και τους περισσότερους τίτλους στη διοργάνωση καθώς έχουν αναδειχθεί πέντε φορές πρωταθλητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 22 Απριλίου:

Ημιτελικοί

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άρης

Πέμπτη 25 Απριλίου

Τελικός