Μπροστ-Αρης ο ΟΦΗ για τη Super League

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Άρη και καπάρωσε την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Football League

Μπροστ-Αρης ο ΟΦΗ για τη Super League

Η κρητική ομάδα με την 12η σερί νίκη της πήρε το αήττητο του Άρη και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Η πλάστιγγα του ματς έγειρε προς το μέρος της μέσα σε τρία λεπτά όταν ο Μάνος πρώτα (45') και ο Βουό στη συνέχεια (48΄) σημείωσαν τα δυο γκολ.

Κι όλα αυτά σε ένα διάστημα που ο Άρης ήταν καλύτερος και είχε χάσει ευκαιρίες για να ανοίξει αυτός το σκορ. Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Βουό με σουτ έξω από την περιοχή ήταν και το highlight της αναμέτρησης.

Ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για το γκολ που δεν μέτρησε στο 59΄ αλλά ο διαιτητής Ρατσιάτος ισχυρίστηκε πως είχε σφυρίξει φάουλ πριν σουτάρει ο Πασάς. Κίτρινες: 27’ Ποτουρίδης, 35’ Λεάλ – 12’ Μουμίν, 26΄ Τζανακάκης, 53’ Πλατέλλας

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (54’ Πορτουλίδης), Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (85’ Ντίνας), Ποτουρίδης (64’ Βαφέας).

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγωστόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52’ Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (52’ Πασάς), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης (82’΄Μπούρμπος).