Football League: Έμειναν στο 0-0 Ηρακλής και Κισσαμικός (πρόγραμμα, βαθμολογία)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Κισσαμικό για την 26η αγωνιστική της Football League.

Football League: Έμειναν στο 0-0 Ηρακλής και Κισσαμικός (πρόγραμμα, βαθμολογία)

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Football League καθώς ο Ηρακλής έμεινε στο 0-0 στο «Καυτατζόγλειο» με τον Κισσαμικό. Ο Γηραιός προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους και στον Ρόβα ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Λαζαρίδη.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το 75ο λεπτό καθώς ο Κισσαμικός από εκείνο το χρονικό σημείο πήρε μέτρα στο γήπεδο απειλώντας την εστία του Καχριμάν.

Η λήξη του αγώνα δεν ευνόησε τον Ηρακλή που βρίσκεται στην ενδέκατη θέση δέκα βαθμούς μπροστά από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ από την άλλη οι Κρητικοί είναι έβδομοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης (75′ Στάμου), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας (71′ Καθάριος), Κλέιτον, Μπορίκο, Ρόβας (61′ Ορφανίδης), Περόνε.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσέι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας (58′ Τόλι), Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (66′ Βρεττός), Αρναρέλλης (77′ Χαλκιαδάκης), Κάσσος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο (6/4)

Ηρακλής-Κισσαμικός 0-0

Κυριακή (7/4)

Πλατανιάς-Κέρκυρα (15:00)

Τρίκαλα-Παναχαϊκή (16:00)

Βόλος-Αιγινιακός (16:00)

Ηρόδοτος-Σπάρτη (16:00)

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (16:00)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας (16:00)

Αήττητος Σπάτων-Απόλλων Πόντου 0-3 (α.α.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ