Αποχώρηση Παπασπύρου στον Ηλυσιακό

Ο έμπειρος προπονητής έθεσε στην διοίκηση του Ηλυσιακού την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.

Αποχώρηση Παπασπύρου στον Ηλυσιακό

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού, καθώς παρελθόν έπειτα από 2,5 χρόνια αποτελεί ο Δημήτρης Παπασπύρου. Ο μέχρι πρότινος προπονητής των "κιτρινόμαυρων" υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του συλλόγου, λίγες μόλις ημέρες πριν τον τελικό της ΕΠΣΑ όπου ο Ηλυσιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άγιο Ιερόθεο.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα των Ιλισίων, ο Παπασπύρου δεν μπορεί να προσφέρει στο βαθμό που χρειάζεται τις υπηρεσίες του, έπειτα από το ατύχημα που είχε ο ίδιος πριν λίγο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο προπονητής μας κ. Δημήτρης Παπασπύρου υπέβαλε την παραίτηση του καθώς είναι πολύ δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας στο βαθμό που χρειάζεται ενόψει και του τελικού Κυπέλλου λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη σε ατύχημα.

Και παρ’ όλες τις αντιρρήσεις μας μην μπορώντας να κάνουμε κάτι μπροστά τόσο δυσάρεστο γεγονός είμαστε αναγκασμένοι να την κάνουμε αποδεκτή. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τελευταία 2,5 χρόνια που ήταν κοντά μας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, σιδερένιος και καλή συνέχεια στην καριέρα του".