«Ερυθρόλευκη» γιορτή παλαιμάχων στην Ηλιούπολη

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού νίκησαν 5-2 τη μικτή παλιών άσων των ομάδων της Ηλιούπολης σε αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού.

«Ερυθρόλευκη» γιορτή παλαιμάχων στην Ηλιούπολη

Οι ομάδες συναντήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος καλωσόρισε τους «ερυθρόλευκους» και δια μικροφώνου εξέφρασε τα φίλαθλα φρονήματά του. Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες θα βρουν σύντομα το δρόμο τους και θα επανέλθουν στις επιτυχίες. Ο Γιάννης Γκαϊτατζής απάντησε από πλευράς Ολυμπιακού και αφού οι δύο ομάδες αντάλλαξαν τρόπαια και μετάλλια, ξεκίνησε ο αγώνας.

O Δημήτρης Καλύκας με ωραία εκτέλεση άνοιξε το σκορ νωρίς – νωρίς, ο Γιάννης Σιδέρης έγραψε με κεφαλιά το 2-0 και αμέσως μετά ο Λουτσιάνο έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπάιλα και στη συνέχεια δύο σουτ από τον Λουτσιάνο και τον Βαγγέλη Καλογερόπουλο ανέβασαν το δείκτη. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Βιδάλης της Ηλιούπολης.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Ασπρογέρακας, Ρούσος, Κουμαριάς, Αρζένης, Σιδέρης, Καλαμάρας, Λουτσιάνο, Καλύκας, Καλογερόπουλος, Γκόγκιτς, Μπονόβας. Αγωνίστηκαν επίσης οι Καλτσάς, Κτενάς, Γαϊτανάρος, Βέλιος, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Ασβεστάς. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Χρήστος Καλτσάς και φροντιστή οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου.

Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι Δαρίβας, Γλύκας, Γκαϊταζής, Κελεσίδης, Σταυρόπουλος, Καραβίτης, Αγγελής, Σταμάτης, Δαμιανίδης, Παναούσης, Πολίτης, Σορώτος, Μαριόλης, Γκαβέζος, Τζανετουλάκος, Κασελλίμης, Λάλας.

Η Ηλιούπολη αγωνίστηκε με τους: Γρανδάκης, Βασίλης, Αγγελάκης, Εμμανουήλ, Παπάζογλου, Καραθανάσης, Πούλιος, Θαναηλίδης, Γεωργόπουλος, Σπαθάρος, Στέφας, Μπάιλας,Παπαγιάννης, Κοντρούλης, Μπόγδανος, Μπασάν, Ιβάν, Γούνας, Ζαγκλαράι, Φιδάς, Αγγλόπουλος, Βιδάλης, Χουσιάντος, Αργυρίου, Θανόπουλος, Ολύμπιος, Νιάρος, Μωραϊτης.