Κ15: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του πρωταθλήματος της Κ15 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που διεξήχθη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

Κ15: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχασαν οι Παίδες του Ολυμπιακού που έμειναν στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ15.

Οι Πειραιώτες μπήκαν από την αρχή με στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος το οποίο ήρθε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Συγκεκριμένα στο 18' ο Ποιμενίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» που είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 43' καθώς το σουτ του Πάνου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους. Οι «πράσινοι» βλέποντας τον αντίπαλο τους να μη «κλειδώνει» το τρίποντο κατάφεραν να ισοφαρίσουν «κλέβοντας» το χρυσό βαθμό. Ο Δήμος σημείωσε το γκολ των φιλοξενούμενων οι οποίοι παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος (Πρέλιας), Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου (Κίτσας), Χρήστου, Φλώκος (Μπόλης), Κουτσογούλας, Ποιμενίδης (20' Μάνδρος, Κατσαούνος).

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Τσεβάς, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρούσιτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Χαχούλης, Δήμος, Ψύλλας, Καλοσκάμης.