Κ17: Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 2-0: Οι μικροί έδειξαν τον δρόμο

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 2-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ17: Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 2-0: Οι μικροί έδειξαν τον δρόμο

Αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης έκαναν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού που επικράτησαν με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Οι «πράσινοι» ήθελαν τη νίκη για να προσπεράσουν τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς δύο στροφές πριν το φινάλε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν αρκετές μονομαχίες προσπαθώντας με αυτό το τρόπο να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ σχεδόν με το καλημέρα της επανάληψης. Ο Καρβούνης έκανε το σουτ και ο Κατσογιάννης σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα στη μικρή περιοχή.

Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα με τον Νιάρχο να αναλαμβάνει την εκτέλεση την οποία απέκρουσε έξοχα ο Τζολάκης που έδειξε στοιχεία του ταλέντου του. Κάπου εκεί οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης πέτυχαν δύο γκολ. Το 1-0 ήρθε στο 80'.

Ο Αρσενίδης κέρδισε πέναλτι και ο Γούλας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Το κερασάκι στη τούρτα των γηπεδούχων έβαλε ο Σαπουντζής στο 88'.

Ο Αρσενίδης έκλεψε τη μπάλα και μετά από μία περίτεχνη ενέργεια έδωσε στον Σαπουντζή που πλάσαρε ιδανικά για το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς (83’ Κασέμι), Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος (86’ Μούκα), Κατσαβάκης (53’ Αρσενίδης), Λιάτσος (72’ Τζόρβας), Ντότης (62’ Σαπουντζής), Σουρλής.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς (83’ Γωγουβίτης), Λιακόπουλος (72’ Ανθουλάκης), Φρόκου, Καρβούνης (77' Λιούμης), Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.