Οι βετεράνοι για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Το δικό τους μήνυμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 94 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού, έστειλαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. 
Οι βετεράνοι για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού για τα γενέθλια της ομάδας που υπηρέτησαν στην καριέρα τους αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αναφέρει τα εξής:

«94 χρόνια θρυλική ιστορία του γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού και ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη με τα δεκάδες πρωταθληματικά τμήματα. Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό της καρδιάς τους και τον θρύλο της ψυχής τους που για πολλούς μέσα στις δυσκολίες της ζωής είναι ανάσα και πνοή, δύναμη και ζωή.
Αμέτρητα πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ σε όλα τα πρωταθληματικά τμήματα που μόνο ο θρύλος σε όλο τον πλανήτη έχει και με τη ναυαρχίδα του θρύλου το ποδόσφαιρο με τα 44 πρωταθλήματα και τους αναρίθμητους τίτλους, με το θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη, το ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα των θρυλικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακού και των 21 παιδιών μας της Θύρας 7 που εκεί από τον ουρανό του γηπέδου-Θρύλος είναι σίγουρο ότι βλέπουν και καμαρώνουν την ομάδα τους.
Ο Θρύλος που και στο μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, στίβο, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση καθώς και στα υπόλοιπα αθλήματα κατακτούν αμέτρητους τίτλους πάντα με τη στήριξη των δυνατών διοικήσεων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, της ΚΑΕ και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ενώ παράλληλα οι ακαδημίες στις ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις του Ρέντη αλλά και οι σχολές σε όλη την Ελλάδα γεμίζουν με νέα παιδιά που έχουν στην καρδιά τους τον Ολυμπιακό τους.
Ο Θρύλος μας έχει στο τιμόνι του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, πάρα τον απίστευτο πόλεμο που αντιμετωπίζει, κράτα ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού μας και έχει την στήριξη και την συμπαράσταση του Συνδέσμου μας και των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού».