Κ15: Νίκη κορυφής για Ολυμπιακό, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Παίδες του Ολυμπιακού πήραν την νίκη στη Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ15: Νίκη κορυφής για Ολυμπιακό, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι Παίδες του Ολυμπιακού στη Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-1 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 5' με γκολ του Ρέτσου.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν τους το επέτρεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο με τους Πειραιώτες να διπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 67' χάρη στο τέρμα του Πρέλια.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο επόμενο ακριβώς λεπτό μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Καλογερόπουλου. Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν έκρυβε κάποια έκπληξη.

Η σημερινή νίκη έδωσε την ευκαιρία στη Κ15 του Ολυμπιακού να πιάσει έστω και προσωρινά τη κορυφή μιας και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρίποντο θα προσπεράσει στον ένα βαθμό την ομάδα του Λιμανιού.

Αστέρας Τρίπολης Κ15: Παναγόπουλος, Κωστούρος, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Ασημάκης, Τσιώλης (65' Κλεώπας), Ρούμπιες, Μουζάκης (60' Μωραΐτης), Καντέλης, Μπάτσι.

Ολυμπιακός Κ15: Σίνα, Μόσχος, Κατηφόρης, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Μάνδρος (66' Κατσαούνος), Πάνου (77' Βλασσόπουλος), Χρήστου, Φλώκος (72' Κίτσος), Κουτσογούλας (77' Γιαννόπουλος), Ποιμενίδης (58' Πρέλιας).

Το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα:

Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-0

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (11:30, 10/3)

Ρεπό: ΑΕΚ