Ματς - θρίλερ στην Κ20: Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-2

O Ολυμπιακός κέρδισε την Κέρκυρα με ανατροπή και γκολ του Βοϊλη στο 90+9.

Ματς - θρίλερ στην Κ20: Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-2

Σ’ αγώνα της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Κέρκυρας.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 17' με σουτ του Φυτόπουλου, ενώ στο 21’ μετά από έξοχη πάσα του Τσερκώνη ο Βοϊλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Στο 34’ η Κέρκυρα «αιφνιδίασε» με τον Παναγιωτίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 52’ η ομάδα του Ιονίου πέτυχε το 1-2 με τον Λαμπόγλου και έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για να ισοφαρίσει και να πάρει τη νίκη αλλά ήταν δύσκολο να «σπάσει» την μαζική άμυνα της Κέρκυρας.

Στο 90’ μετά από υπέροχη συνεργασία Φυτόπουλου και Βρουσάι, ο δεύτερος έδωσε την ασίστ στον Τσερκώνη για 2-2.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, όμως οι "ερυθρόλευκοι" ξαναχτύπησαν στο 90'+9'. Ο Γαλούπης έβγαλε έξοχη ασίστ στον Βοϊλη και ο τελευταίος με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 3-2.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα είπε: «Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Έδειξαν καλά στοιχεία και πίεσαν για τη νίκη. Με τις ευκαιρίες που είχαμε στα πρώτα τριάντα λεπτά το ματς θα μπορούσε να είναι 3-0. Μόνοι μας το κάναμε δύσκολο και μόνοι μας το «καθαρίσαμε». Είναι μια περίοδο αξιολόγησης για όλους και όλοι πρέπει να είμαστε στο 100%».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (70’ Κωστανάσιος), Γαλούπης, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (57’ Κουγιός), Κατσούκης, Φυτόπουλος, Βοϊλης, Τσερκώνης, Ζιάκας (59’ Βρουσάι).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κορωνάκης, Βλάχος, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Πιτσόλης, Κέντρος, Τσανης, Ματσίνγκος (83’ Θεοδωρίδης), Σπάχιου (90+1 Γκερέκος), Λαμπόγλου, Μπάρδος (90+5 Νικολάου).