Το κομβικό τετραήμερο

Μέσα στις επόμενες τέσσερις μέρες, θα κριθούν πολλά για την επιστροφή του Αρη στη Super League.

Το κομβικό τετραήμερο

Κι εξηγούμαστε. Ο Άρης δίνει αύριο (01/04) και την Μ.Τετάρτη τα δύο πιο δύσκολα, θεωρητικά, παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν. Υποδέχεται την Δόξα Δράμας στο Κλεάνθης Βικελίδης, που έρχεται με φόρα μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής, αποφασισμένη να διεκδικήσει την τρίτη θέση.

Και τρεις μέρες μετά θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τον οποίο συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με σημαντική διαφορά από την τρίτη θέση. Το αήττητο σε 23 αγωνιστικές (17 νίκες και 6 ισοπαλίες), του επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι θα κάνει το μεγάλο βήμα για να «κλειδώσει» την άνοδο. Ταυτόχρονα και η διάρκεια, αλλά και η σταθερότητα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού, πείθουν ότι ο Άρης θα συνεχίσει στις ράγες που ανέβηκε στην αρχή της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, μέσα στο δύσκολο αυτό τετραήμερο, αρχίζει και η διαδικασία επιτήρησης σε όλες τις ομάδες της Football League. Ο Άρης διαβεβαιώνει προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα δια στόματος του προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ θα δει και ποιες από τις ομάδες θα αντιμετωπίσουν κινδύνους, ακόμη και αφαίρεσης βαθμών. Παράλληλα θα έχει τον χρόνο που θέλει για να ρυθμίσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες στον φάκελο του. Στα γραφεία της Αλκμήνης τονίζουν με έμφαση πως έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει όλες τους τις υποχρεώσεις σε δημόσιο και πιστωτές.

Τις επόμενες μέρες η μπάλα παίζεται μέσα και έξω από το γήπεδο και ο Άρης πρέπει να σκοράρει…