Προοδευτική - Ιωνικός 0-0: Η Προοδευτική κράτησε με 10 παίκτες

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό, οι οποίοι έμειναν στο 0-0.

Προοδευτική - Ιωνικός 0-0: Η Προοδευτική κράτησε  με 10 παίκτες

Το αποτέλεσμα αυτό «πληγώνει» τους φιλοξενούμενους περισσότερο αφού έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν ένα από τα εισιτήρια της ανόδου.

Ο αγώνας δικαιολόγησε απόλυτα τον «χαρακτηρισμό» του ντέρμπι, αφού οι δύο γειτονικές ομάδες έδωσαν σκληρές μάχες, ενώ το γήπεδο θύμιζε «κολαστήριο» από τις εκδηλώσεις των οπαδών της Προοδευτικής.

Μάλιστα, το ματς ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση, αφού οι φίλοι των γηπεδούχων άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα, γεγονός ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να περιμένουν μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Ο Ιωνικός στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 64ο λεπτό έπαιζε με παίκτη περισσότερο αφού αποβλήθηκε ο Λένγκα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Νταγκμπό (90+ Ξυγκάκης), Λέγκα, Σταθόπουλος, Χρήστου, Γκουτσούλας (80' Κύβελος), Βλάχος, Ντάλλας, Σαραντόπουλος (71' Τσέκος)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης(77' Θέος), Πογοσιάν (61' Ατματσίδης), Καλλέργης, Κατσικογιάννης (56΄Ατματσίδης), Κουιρουκίδης