Κ17: Διπλό με «τριάρα» για τον Ολυμπιακό, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Την νίκη με 3-0 κατέκτησε η Κ17 του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ17: Διπλό με «τριάρα» για τον Ολυμπιακό, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σημαντική νίκη με 3-0 σημείωσε η ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν και τα τρία τέρματα τους στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο ξέφυγαν στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλά στοιχεία στο αγωνιστικό χώρο αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα «άσφαιρο» ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αντεπίθεση τους αρχής γενομένης από το 65' με τον Γούλα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και σε διάστημα πέντε λεπτών καθάρισαν την υπόθεση νίκη καθώς ο Αρσενίδης πρώτα στο 75' και μετά στο 80' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης Κ17: Βαλληνδράς, Δούρος, Χριστόπουλος, Γκίκα (87' Μπαλάσης), Αδαμόπουλος, Προύντζος (84' Παπαζαφειρόπουλος), Dervishi, Τσιράκης, Τσιράκης (78' Αλέμης), Μπερκής, Ανανιάδης (78' Παπαϊωάννου), Αντωνάκης (84' Κολοστούμπης).

Ολυμπιακός Κ17: Τζολάκης, Τζόβας, Κεραμιδάς, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Λιάτσος, Σταμούλης, Κατσαβάκης Αλλαγές: Κίτσος, Κασέμι, Φρέρης, Σαπουντζής, Παπαδόπουλος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-2

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης