Κύπελλο: Ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει η κλήρωση!

Μια ακόμη παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία. Τα προημιτελικά ολοκληρώνονται σήμερα και στην ΕΠΟ ακόμα ψάχνονται για το πότε θα κάνουν την κλήρωση των ημιτελικών.

Κύπελλο: Ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει η κλήρωση!

Ουδείς γνωρίζει για το πότε θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου! Παρ’ ότι ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία, κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα στην Ομοσπονδία πότε θα γυρίσουν τα μπαλάκια της κληρωτίδας.

Στην προκήρυξη του Κυπέλλου αναγράφεται ότι η κλήρωση θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα ενώ στην ΕΠΟ υποστηρίζουν αυτές τις ώρες πως αύριο (1/3) θα συνεδριάσει η επιτροπή Κυπέλλου για να αποφασίσει το πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Απίστευτα πράγματα δηλαδή! Που δεν συμβαίνουν σε καμιά σοβαρή χώρα του κόσμου. Είθισται, με την προκήρυξη να ορίζονται και οι ημερομηνίες των κληρώσεων. Μια ακόμη ελληνική πρωτοτυπία που σίγουρα δεν είναι άξια μίμησης…

Είναι σύνηθες η κλήρωση να γίνεται την επόμενη της ολοκλήρωσης μιας φάσης, δηλαδή την Παρασκευή, αλλά τα αυτονόητα δεν ισχύουν στην ΕΠΟ της εξυγίανσης