Φωτορεπόρτερ: «Αν η πινακίδα στο ΟΑΚΑ με χτυπούσε στο κεφάλι δεν θα μιλούσαμε τώρα»

Ο φωτορεπόρτερ που καταπλακώθηκε από πινακίδα στο ΑΕΚ-Απόλλων, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν και αναρωτιέται: «Έπρεπε να γίνει το ματς με αυτές τις καιρικές συνθήκες;»

Φωτορεπόρτερ: «Αν η πινακίδα στο ΟΑΚΑ με χτυπούσε στο κεφάλι δεν θα μιλούσαμε τώρα»

Ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Μοσχανδρέου, που το Σάββατο απέφυγε τα χειρότερα στο ΟΑΚΑ, όταν μία πινακίδα παρασύρθηκε από τον αέρα και τον πλάκωσε, μίλησε στο στην εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» στον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο 105.5 και είπε για την επικίνδυνη εμπειρία του:

«Ευτυχώς πρόλαβα και την κράτησα πριν χτυπήσω στο κεφάλι και τότε δε θα μιλούσαμε αυτή την στιγμή. Κανείς από τους υπεύθυνους του αγώνα και του γηπέδου δεν ασχολήθηκε με το γεγονός του τραυματισμού μου παρότι έπαιξε σε απευθείας μετάδοση αλλά και μέσα από τις φωτογραφίες συναδέλφων. Μέχρι και σήμερα και παρά την καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, κανείς δεν έχει αντιδράσει.

Να σημειωθεί πως στεκόμουν στο προβλεπόμενο σημείο, οι φωτορεπόρτερ είμαστε αναλώσιμοι, στα γήπεδα της Ελλάδας κινδυνεύεις ανά πάσα ώρα και στιγμή γιατί κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Να σκεφτεί κανείς πως δεν ήμασταν σε κανένα τυχαίο γήπεδο αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο που είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας βλέπαμε τους πάγκους να μετακινούνται και οι άνθρωποι των δύο ομάδων να προσπαθούν να τους κρατήσουν.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες είχαν προβλεφθεί, άρα κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί.

Ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει με αυτές τις συνθήκες; Μπορούσε κάλλιστα να χτυπήσει ο οποιοσδήποτε από το οτιδήποτε».