Ηρακλής: Κοντά στην επιστροφή ο Παπαδόπουλος

Έτοιμος να πιάσει δουλειά και πάλι στον «Γηραιό» ο τέως τεχνικός του ΟΦΗ καθώς όλα δείχνουν πως ο Ρόκα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Παρελθόν αποτελεί ήδη ο Κατσαμπής.

Ηρακλής: Κοντά στην επιστροφή ο Παπαδόπουλος

Αντίστροφη μέτρηση στον Ηρακλή για τον Μανουέλ Ρόκα μετά και την ήττα από τον Αιγινιακό. Μάλιστα, ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος αποτελεί και διακαή πόθο των φίλων του συλλόγου.

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ο Στάικος Βεργέτης, αλλά ο τέως τεχνικός του ΟΦΗ είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Προέχει φυσικά να λυθεί η συνεργασία με τον Ρόκα.

Παρελθόν ο Κατσαμπής

Πάντως ο γενικός αρχηγός του «Γηραιού» αποτελεί ήδη παρελθόν. Το ανακοίνωσε το μεσημέρι ο ίδιος με ποστ του στο facebook και το απόγευμα το επισημοποίησε και η διοίκηση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τον Τάσο Κατσαμπή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα του. Η πόρτα του Ηρακλή παραμένει πάντα ανοιχτή για ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα ποδοσφαίρου ήταν παρόντες και έτοιμοι να προσφέρουν».