Κ17: Πρώτος ο Ολυμπιακός παρά το 1-1 με την ΑΕΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Κ17 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ17: Πρώτος ο Ολυμπιακός παρά το 1-1 με την ΑΕΚ

Η Κ17 της ΑΕΚ υποδέχθηκε στο Γαλάτσι τους Έφηβους του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας έληξε δίχως νικητή καθώς ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τέρμα του Ασλανίδη στο 38'.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε την δυνατότητα να φέρουν το ματς στα ίσια. Μία αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας στο 87' έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους. ο Κάτσικας έβγαλε την σέντρα και ο Κοσίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορεί να μην κατέκτησαν την νίκη αλλά παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εν αντιθέσει με τους Έφηβους της ΑΕΚ που είναι τέταρτοι ένα πόντο πίσω από τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Πανταζέλος, Μαντζουρανάκης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Σταμούλης (68' Κώτσιος) Δημητρίου, Κορομηλάς (87' Ζελενίτσας) Κάτσικας, Τσαρούχας (64' Μαχαίρας) Παναγιωτόπουλος (64' Κοσίδης).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τζόρβας, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Σαπουντζής, Αρσενίδης, Λιάτσος, Σύρμης, Κατσαβάκης Αλλαγές: Τόλιος, Κίτσος, Μούκα, Γεωργακόπουλος και Σταμούλης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-6

Απόλλων Σμ.-ΟΦΗ (αναβολή)