Α.Ο. Χαϊδαρίου: «Θέλαμε να κάνουμε γιορτή, όμως υπήρχαν "απρόσκλητοι επισκέπτες"»

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Χαϊδαρίου εξέφρασε τα παράπονά της όσον αφορά στη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον Άγιο Ιερόθεο

Α.Ο. Χαϊδαρίου: «Θέλαμε να κάνουμε γιορτή, όμως υπήρχαν "απρόσκλητοι επισκέπτες"»

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Αιγάλεω την Τετάρτη (13/2) τον Άγιο Ιερόθεο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, με τους φιλοξενούμενους τελικά να παίρνουν τη νίκη με 1-3.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για το διαιτητικό τρίο που διηύθυνε την αναμέτρηση, ενώ εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν το παραμικρό από την φιλοξενούμενη ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαϊδαρίου:

«Η ομάδα μας κλήθηκε να δώσει σήμερα ένα ιστορικό αγώνα και θελήσαμε να κάνουμε μια πραγματικά γιορτή, όμως υπήρχαν κάποιοι «απρόσκλητοι καλεσμένοι». Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τις λανθασμένες αποφάσεις του και μας στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αποκορύφωμα των λανθασμένων υποδείξεων, η φάση του 74ου λεπτού, όταν ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ στην ομάδα μας, ενώ το σκορ ήταν 1-2. Όσοι βρεθήκαμε στις εξέδρες του γηπέδου, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι σκέφτηκε ο πρώτος βοηθός, την υπόδειξη του οποίου ασπάστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Για ακόμα μια φορά ο κόπος των ποδοσφαιριστών μας πήγε χαμένος γιατί κάποιοι δεν τους σεβάστηκαν. Καλούμε τους υπεύθυνους να λάβουν τα μέτρα τους και να μην επαναληφθούν ανάλογες καταστάσεις. Την διαδικασία την ξέρουμε. Θα μας καλέσετε σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα, αλλά οι υπαίτιοι θα μείνουν ατιμώρητοι και σε κάποιον άλλο αγώνα της ομάδας μας, θα συνεχίσουν το έργο τους. Στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου, της οποίας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».