Τι αναφέρει ο διαιτητής για την αναβολή του ματς Άρης Πετρούπολης - Μικρασιατικός

Διαβάστε όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι Παναγιωτάρας αναφορικά με τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην Πετρούπολη.

Τι αναφέρει ο διαιτητής για την αναβολή του ματς Άρης Πετρούπολης - Μικρασιατικός

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Fosonline.gr η αναμέτρηση του Άρη Πετρούπολης με τον Μικρασιατικό δεν διεξήχθη, λόγω της επίθεσης που δέχθηκε το πούλμαν των φιλοξενούμενων μετά την άφιξή του στο γήπεδο.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης Γ. Παναγιωτάρας έκλεισε το φύλλο αγώνα γράφοντας τα ακόλουθα:

«Προσήλθα στο γήπεδο μαζί με τους δύο βοηθούς μου στις 14:00. Υπήρχε αστυνομική δύναμη τριών ατόμων και ένα περιπολικό και ένα πούλμαν με σπασμένο τζάμι και χαλασμένη πόρτα της ομάδας του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» εκτός γηπέδου.

Κατόπιν ενημέρωσης και από τις δύο ομάδες μας επιβεβαίωσαν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους (χωρίς διακριτικά) πριν την άφιξή μας και εκτός γηπέδου. Κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα βγήκαμε η διαιτητική τριάδα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του «ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ».

Η ομάδα του «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ» βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ανέτοιμη να αγωνιστεί και ο αρχηγός της ομάδας Βουτυράς Ι., με ενημέρωσε ότι δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα λόγου του φόβου της σωματικής τους ακεραιότητας, των τραυματισμών των τριών μελών της αποστολής (πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, φροντιστής) και μη δυνατότητα ένδυσης της ομάδας, λόγω του ότι τους έκλεψαν το κλειδί του λεωφορείου.

Επισυνάπτω την ενυπόγραφη αναφορά της ομάδας «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ» και όπως αυτή αναφέρει γραπτώς πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».