Κ17: Ισόπαλοι 1-1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Κ17: Ισόπαλοι 1-1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» που διεξήχθη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ17. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση καθώς είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Από την άλλη οι «πράσινοι» χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις θέλοντας να βρουν ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 13' με πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νιάρχος που δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα. Η αντίδραση από πλευράς «ερυθρόλευκων» ήταν σχεδόν άμεση με τον Ντότη να ισοφαρίζει με ωραίο σουτ στο 27'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη πίεσαν τον αντίπαλο τους και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Η πρώτη σημειώθηκε στο 62' με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντότη να καταλήγει στο δοκάρι ενώ η δεύτερη στις καθυστερήσεις με τον Σταμούλη να βγαίνει τετ-α-τετ και τον Γαρδούνη να αποκρούει την μπάλα κρατώντας το 1-1.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Ολυμπιακό να κρατά την διαφορά των τριών πόντων από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που ήθελε την νίκη για να πιάσει τους Πειραιώτες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Φρέρης (66' Γεωργακόπουλος), Κεραμίδας, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Γούλας, Ντόι (66' Τζόρβας), Αρσενίδης (85' Κίτσος), Λιάτσος (80' Συρμής), Κατσαβάκης (61' Σταμούλης), Ντότης.

Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Κόμης (62' Τουρκοχωρίτης), Κούτσιας, Ρόμπι, Γωγουβίτης, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης (71' Καρβούνης), Λεάντρο, Νιάρχος (89' Παντελίδης), Δημοσθενιάδης (83' Σιδεράς), Λαζαρίδης (66' Λιούμης).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

ΑΕΚ-ΟΦΗ 4-1

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ατρόμητος-Απόλλων Σμ. 3-2

Ρεπό: Πανιώνιος