Κ19: Νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού με 2-0

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού με 2-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19. 

Κ19: Νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού με 2-0

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε ο Αστέρας στην Τρίπολη που επιβλήθηκε με 2-0 για την 18η αγωνιστική της Super League Κ19.

Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Πειραιωτών και πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό. Ο Αλμπάνης ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια έπιασε ένα διαγώνιο σουτ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς την ισοφάριση αλλά μάταια καθώς οι τελικές τους αποφάσεις δεν ήταν σωστές.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα σκοράροντας και άλλο ένα τέρμα με τον Τζίμα να εκμεταλλεύεται την ωραία πάσα του Αλμπάνη γράφοντας το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Αλαγκμπέ, Καλογεράκης (55' Κανελλόπουλος), Γλέζος, Αλί Μπαμπά, Τζίμας (89' Κωτσόπουλος), Αλμπάνης (90'+1 Αντεμάι).

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Γλυνός (46’ Σουρλής), Νεοφυτίδης, Τσάβος (65’ Μπουλάρι), Μαρίνος (76’ Γεωργαντής), Ντουμάνης, Φέκκας, Βοΐλης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-2

Λεβαδειακός-Άρης 0-1

Ατρόμητος-Λαμία 1-0

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 3-2

Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-0

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 5-2