Γιώργος Μασούρας: «Παιδικό όνειρο να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης"»

Τη χαρά του για τον ερχομό στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο 25χρονος μέσος, μιλώντας παράλληλα για αρκετά ακόμη θέματα, μεταξύ των οποίων και ο... Στέφανος Τσιτσιπάς!

Γιώργος Μασούρας: «Παιδικό όνειρο να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης"»

Για το όνειρο που είχε από παιδί να παίξει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Μασούρας στους Ηλία Βλάχο και Νίκο Γαβαλά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του ετοιμότητα, τη νέα του ομάδα και τις πρώτες του εντυπώσεις, για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τη Λαμία, τον αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στο Κύπελλο, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν!

Για το ντεμπούτο του στο ματς με την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης»: "Ήταν όνειρό μου από μικρό παιδί να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν τρομερή εμπειρία, το απόλαυσα από το ζέσταμα κιόλας, όταν μπήκα μέσα και είδα τον κόσμο να μας χειροκροτεί. Ένιωσα οπως ενιωθα μικρός, που έβλεπα τους παίκτες του Ολυμπιακού."

Για την εξαιρετική άποψη του Μαρτίνς για τον ίδιο και που πιστεύει ότι βρίσκεται ο ίδιος αγωνιστικά: "Πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Έχω έρθει σε έναν σύλλογο ευρωπαϊκό σε όλα τα επίπεδα, θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, να μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Θεωρώ ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο, έχω δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω κι από φέτος την ομάδα."

Για το σχόλιο του Καρίμ στο ίνσταγκραμ στην ανάρτησή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού: "Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Υπήρξε κι αυτός ένα σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ αγαπημένοι από την περίοδο, που αγωνιστήκαμε στον Πανιώνιο, τότε συζητούσαμε τα όνειρά μας, τις προσδοκίες μας και του είχα αναφέρει ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και προφανώς το θυμόταν και το έγραψε."

Για το πρότυπό του στον Ολυμπιακό όταν ήταν πιτσιρικάς: "Ο Ζιοβάνι πιστεύω ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από την ομάδα."

Αν ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ: "Θέλω να πετύχω το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, να προσφέρω αυτό που πρέπει και σιγά σιγά θα έρθει και το γκολ."

Για την επιθετική φιλοσοφία του Ολυμπιακού: "Το έζησα πρώτη φορά αυτό. Βλέπω ότι υπάρχει τεράστια δυναμική στο γήπεδό μας. Όποιος κι αν αγωνιστεί έχει την ίδια νοοτροπία, αυτή του νικητή. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην ποιότητα, που υπάρχει σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί.

Ο κόουτς μέσα στην εβδομάδα δοκιμάζει όλους τους παίκτες και στο τέλος αποφασίζει. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι δουλεύουν για τον εαυτό τους και την ομάδα. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Και αυτό βγήκε και στο ματς με την Ξάνθη, όπου η ομάδα έπαιξε με αρκετές αλλαγές."

Αν ο ανταγωνισμός στο ρόστερ είναι η απάντηση στα πολλά και διαδοχικά ματς: "Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό χρειάζεται να υπάρχουν ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση. Χρειάζεται να υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμοι, οπότε ναι αυτή είναι η λύση για να μπορεί η ομάδα να αντεπεξέλθει στις διαδοχικές υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις."

Για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη: "Είναι μια δυνατή ομάδα παραδοσιακά. Δυσκολεύει πάντα τους μεγάλους αντιπάλους αλλά θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα και τη δυναμική να κερδίσουμε αυτό το ματς."

Για τη Λαμία, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου: "Σε αυτή τη φάση κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη. Είδαμε τη Λαμία να αποκλείει έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να εστιάζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, να δούμε με σοβαρότητα αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί το πρόγραμμά μας είναι φορτωμένο εκείνη την περίοδο, θεωρώ όμως ότι θα προκριθούμε."

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά: "Ήταν θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια, μας απασχόλησε όλους. Μας έκανε όλους υπερήφανους. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, σε καιρούς που γενικότερα στην Ελλάδα ο αθλητισμός δεν βρίσκεται σε άνθηση. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πιάσω ρακέτα (γέλια)... ".