K17: «Χόρεψε» στην βροχή ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή οι Πειραιώτες επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας με 4-0 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

K17: «Χόρεψε» στην βροχή ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Τις καλές τους εμφανίσεις συνέχισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού που επιβλήθηκαν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 4-0 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με την βροχή να βαραίνει αρκετά τον αγωνιστικό χώρο. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν πτοήθηκαν και σκόραραν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Την αρχή έκανε ο Λάτσιος στο 27' με τον Κατσαβάκη οκτώ λεπτά μετά να σημειώνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη σε γκολ του Σταμούλη στο 75'.

Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90' οι Αρκάδες σημείωσαν αυτογκόλ, με τον Ολυμπιακό να κατακτά τους τρεις πόντους της νίκης και να συνεχίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης Κ17: Μανουσιάδης, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Αλέμης, Γκίκα, Αδαμόπουλος, Κολοστούμπης (46' Ξεπαπαδάκης), Ανανιάδης (46' Αντωνάκης), Μπερκής, Τσιράκης, Γουσέτης (83' Παπαϊωάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Φρέρης (Τζόρβας), Κεραμίδας (Μπονέλης), Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Γούλας, Ντόι, Αρσενίδης (Κατσόγιαννης), Λιάτσος (Κίτσος), Κατσαβάκης, Συρμής (Σταμούλης).