Football League: Χρυσές νίκες για Κέρκυρα και Σπάρτη (βαθμολογία, αποτελέσματα)

Σπουδαίο διπλό στα Χανιά, πέτυχε ο Ηρακλής με 1-0, την ίδια στιγμή που ο Απόλλων Λάρισας νικούσε με 2-1 τον Εργοτέλη στο γειτονικό Ηράκλειο. Με νίκη μπήκε στη νέα χρονιά και η Παναχαϊκή που νίκησε τα Τρίκαλα αλλά και η Κέρκυρα με την Σπάρτη.

Football League: Χρυσές νίκες για Κέρκυρα και Σπάρτη (βαθμολογία, αποτελέσματα)

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής για το 2019, πετυχαίνοντας σπουδαίο διπλό στα Χανιά, επί του Κισσαμικού με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 57ο λεπτό, όταν ο Περόνε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ούτε στο γειτονικό Ηράκλειο όμως χάρηκαν νίκη οι Κρητικοί, διότι στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Εργοτέλης έχασε με σκορ με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας. Με αυτή τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στις 4 εκτός έδρας νίκες. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό από τον Τασιούλη, ενώ στο 68' ο Λουκάο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης, ήταν να μειώσει σε 2-1, το οποίο παρέμεινε και μέχρι τη λήξη, με τέρμα που πέτυχε ο Έφορντ.

Η Παναχαϊκή νίκησε μετά από 7 εβδομάδες περίπου στο πρωτάθλημα της Football League και έφτασε στους 15 βαθμούς. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σπάσει την αντίσταση των Θεσσαλών στο 45ο λεπτό, όταν ο Ελευθεριάδης ευστόχησε σε πέναλτι για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 61', κόντρα στη ροή του αγώνα, τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με σουτ του Συμελίδη, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πήραν εκ νέου κεφάλι στην αναμέτρηση, όταν στο 82' ο Λουμπαρδέας με προβολή, έκανε το 2-1. Σημαντική νίκη πέτυχε η Κέρκυρα που επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά χάρη σε τέρμα του Τουράμ στο 45'. Η Σπάρτη με δύο γκολ του Καινούργιου και ένα του Βλαχομήτρου νίκησε με 3-0 τον Ηρόδοτο.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 2-1
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας 1-2
ΑΟΧ/Κισσαμικός-Ηρακλής 0-1
Σπάρτη-Ηρόδοτος 3-0
Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης (αναβλήθηκε)
Κέρκυρα-Πλατανιάς 1-0
Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων (αναβλήθηκε)
Αιγινιακός-Βόλος ΝΠΣ (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία