Τα φαβoρί για άνοδο στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας

Επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά ΑΕ Κηφισιάς και Φωστήρας που έχουν εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και προβάλουν ως φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Τα φαβoρί για άνοδο στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας

Δύο ομάδες της Α’ Αθηνών και συγκεκριμένα η ΑΕ Κηφισιάς και ο Φωστήρας επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος που τους ήθελαν να πρωταγωνιστούν σε πρώτο και δεύτερο όμιλο αντίστοιχα και μάλιστα μία αγωνιστική πριν από την λήξη του πρώτου γύρου έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή xειμώνα.

Η ΑΕ Κηφισιάς έχει 35 πόντους έναντι 30 του Αθηναϊκού και 28 της τρίτης στην κατάταξη Ηλιούπολης. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έχει το απόλυτο στην έδρα του με οχτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 27-5, ενώ εκτός έδρας έχει να επιδείξει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (τέρματα 13-6). Ο δεύτερος Αθηναϊκός αποτελεί ευχάριστη έκπληξη στο πρώτο γκρουπ και είναι η μόνη ομάδα που απειλεί τους «κυανόλευκους».

Ο σύλλογος του Ταύρου έχει κι αυτός το απόλυτο στην έδρα του με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδό του ο «φονέας» διατηρεί ανέπαφη την εστία του (τέρματα 25-0). Μακριά από το γήπεδό του ο Φωστήρας έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (από τον Χολαργό με 3-2). Έξι πόντους πίσω (με 31 πόντους) ακολουθεί ο Χολαργός, ενώ 28 βαθμούς έχει η Διάνα Ηλιούπολης.

Στη Β’ κατηγορία και στον πρώτο όμιλο, ο Παπάγος δείχνει να είναι το αφεντικό, καθώς έχει 35 πόντους με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ακολουθεί … κατά πόδας η Κηπούπολη με 30 πόντους και προσπαθεί να κλείσει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α’ κατηγορία, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα οι Άτταλος, Κολωνός, Ηρακλής Περιστερίου και ΑΟΝ Αργυρούπολης (με 24 πόντους).

Στο δεύτερο γκρουπ, στη θέση του οδηγού βρίσκεται ο νεοφώτιστος Κένταυρος με 31 βαθμούς, ενώ δύο πόντους λιγότερους έχουν τα Μελίσσια. Στη μάχη τους τίτλου βρίσκονται επίσης Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (27), ΑΕ Μεταμόρφωσης (24), Αίμος Πετρούπολης (23) και Κοψαχείλα (23). Μάχη γίνεται στον τρίτο όμιλο καθώς τα εισιτήρια της ανόδου διεκδικούν Καματερό (32 πόντους), Λυκόβρυση (31), Ανθούπολη (28), Αγία Ελεούσα (27), Παράδεισος (27) και Άγιος Δημήτριος (26).

Όσον αφορά τη Γ’ Αθηνών (ανεβαίνουν δύο ομάδες και οι τρίτες σε κάθε όμιλο δίνουν αγώνες μπαράζ) στον πρώτο όμιλο έχει σαφές προβάδισμα η Νέα Σμύρνη με 29 πόντους (είναι αήττητη στο πρωτάθλημα), ενώ τέσσερις βαθμούς πίσω βρίσκεται ο Άρης Καλαμακίου. Κοντά στη βαθμολογία είναι ακόμη Άτλας Κυψέλης (21), Ιπποκράτης Περιστερίου (21) και ΑΕ Περιστερίου (20).

Στο δεύτερο, προελαύνει ο Χαλκηδονικός έχοντας 28 βαθμούς (είναι αήττητος με 9 νίκες και 1 ισοπαλία), ενώ αισθάνεται την ανάσα από τα Ταταύλα (26). Ακολουθούν ο Ερμής Ηρακλείου (20) και ο Πανιώνιος Καισαριανής (18).

Στον τρίτο όμιλο, την πρωτιά έχει η Αρμενική (26 βαθμούς), έναν πόντο λιγότερο έχει ο Πλάτωνας και την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν ο Αστέρας Εξαρχείων (23) και η Τόλμη Περιστερίου (22). Τέλος στον τέταρτο όμιλο, την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Δούρειος Κυψέλης με 28 βαθμούς (αήττητος με 9 νίκες και 1 ισοπαλία) και ακολουθούν οι Λύκοι Χαϊδαρίου (23), η Πέρα Κλουμπ (20) και ο Τριφυλλιακός (19).