Τομ Παπαδόπουλος: «Το όνειρό μου για τον Ηρακλή»

Απευθείας στον κόσμο του Ηρακλή για πρώτη φορά απευθύνθηκε ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού Τομ Παπαδόπουλος.

Τομ Παπαδόπουλος: «Το όνειρό μου για τον Ηρακλή»

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο «Καυταντζόγλειο», ο Τομ Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη να υλοποιήσει η Πολιτεία τις δεσμεύσεις της για να ξεπεραστούν τα μεγάλα εμπόδια με τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ και το μπλοκάρισμα των λογαριασμών και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα ώστε ο Ηρακλής όχι μόνο να ανέβει στη Super League, αλλά να βάλει τις βάσεις για μια ελληνική ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες, που θα πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα μίλησε για το αγωνιστικό, επισημαίνοντας την πρόθεσή του να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη από δω και πέρα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα υπάρξουν καλές προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Κυνηγούμε την Κέρκυρα, αυτή είναι αντίπαλος μας. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που ξέρουμε και εκεί που θέλουμε να τον βλέπουμε, στην κορυφή. Εγώ την ομάδα μου θέλω να την χτίσω από τώρα και από εδώ και πέρα παίρνω και τις ευθύνες. Μέχρι τώρα ότι έγινε δεν ήταν δικό μου πρόβλημα. Τους παίκτες που έδιωξα τους πλήρωσα τα πάντα, ενώ μπορούσα να μη το κάνω. Αυτός είμαι εγώ», είπε ο Τομ Παπαδόπουλος και μίλησε για το όραμα του:

«Θέλω μία μέρα, να βγάλω 28 παιδιά από τις ακαδημίες και να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Ελπίζω να έρθουν και τα πρωταθλήματα, να παίξουμε και στην Ευρώπη. Αυτό είναι το όνειρο μου. Είμαι 63 ετών, έχω δουλέψει σκληρά στην Αμερική, όμως μέχρι τα 15 μου ήμουν εδώ. Εδώ μεγάλωσα. Ο Ηρακλής είναι αυτό που θέλω να κάνω. Μου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Μία ελληνική ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες. Δεν θέλω πέντε Έλληνες και 35 ξένους. Θέλω οι γονείς να ξέρουν ότι μία μέρα θα παίξουν στην πρώτη ομάδα τα παιδιά τους. Θέλω μία καθαρότατη ελληνική ομάδα. Για αυτό ήρθα. Γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο».

Για το θέμα των χρεών, μίλησε ο στενός του συνεργάτης Στάθης Καραντώνης: «Από την πρώτη μέρα ο λογαριασμός της ΠΑΕ μπλοκαρίστηκε. Τότε είχαμε προγραμματισμένο να κάνουμε τις συμβάσεις με τους 31 ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να λυθεί το θέμα για να κάνουμε τα συμβόλαια. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ συνεχίζονται κανονικά. Ό,τι συμβάσεις έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής τις τιμούμε στο ακέραιο. Κάθε μήνα οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται. Μέχρι 31/12 όλοι έχουν πληρωθεί στο 100%. Μέχρι τώρα έχουν πάει 90.000 ευρώ σε μηνιάτικα και γύρω στα 260.000 σε δόσεις των συμβολαίων.

Τη συγκεκριμένη στιγμή υπάρχει πλάνο και αν δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις και οι ενέργειες που γίνονται σε γοργό ρυθμό, θα υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Το plan b είναι τώρα και δεν υπάρχει άλλο στον ορίζοντα. Έχουμε την πολύτιμη συμβολή του και συμβουλή του κ. Βασιλειάδη. Όπως και την αμέριστη συμπαράσταση της κ. Νοτοπούλου και του κ. Τσακαλώτου. Είμαστε κοντά στην πηγή και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει τελειώσει το θέμα».

Για τον στόχο της ανόδου ο Τομ Παπαδόπουλος κατέληξε: «Είμαστε ακόμα μέσα στην άνοδο. Δουλεύουμε σκληρά να δυναμώσουμε την ομάδα. Έχουμε 26 παίκτες, θα φέρουμε άλλους 5-6. Είναι μεγάλο το νούμερο. Δεν ήρθα για να φύγω ούτε του χρόνου, ούτε σε δύο χρόνια. Έχω ένα όραμα και δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω εύκολο. Δεν έχω μάθει να χάνω και θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».