Επιστροφή στα γκολ για τον Ολαϊταν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Απόλλων Πόντου. 

Επιστροφή στα γκολ για τον Ολαϊταν

Ήταν 2 Μαρτίου του 2014 όταν ο Μάικλ Ολαϊτάν σωριάστηκε στο έδαφος του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκο, με τους θεατές να «παγώνουν» και τους χτύπους της καρδιάς του Νιγηριανού να μειώνονται.

Ο Ολαϊτάν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γι’ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για ιογενή μυοκαρδίτιδα, η οποία προκλήθηκε από λοίμωξη και είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει μία σειρά από καρδιακές αρρυθμίες.

Παρά το γεγονός ότι έμοιαζε απίθανο να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Ολαϊτάν τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίστηκε σε ένα ματς του Ολυμπιακού με τον Τύρναβο. Ήταν ουσιαστικά και τα τελευταία του λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολαϊτάν παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι που έμεινε ελεύθερος. Από τότε έπαιξε σε Εργοτέλη, Τβέντε, Κορτράικ, Πανιώνιο, Σαμτρέντα και πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Σήμερα (16/12) ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε στην δεύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των «ροσονέρι», δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον... συνονόματο και πολύ καλό φέτος Απόλλωνα Λάρισας. Ο Ολαϊτάν δείχνει ότι επέστρεψε για τα καλά μοιράζοντας χαμόγελα στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο.