Κ19: Έμεινε στο μηδέν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη για την 13η αγωνιστική της Super League K19. 

Κ19: Έμεινε στο μηδέν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον πρώτο λόγο στον αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους θέλησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση χωρίς ωστόσο να σημειώσουν κάτι αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με την ομάδα της Ξάνθης να μένει με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού μετά την αποβολή του Γιανναράκη.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού βρήκαν την ευκαιρία να «κλείσουν» τον αντίπαλο πίσω από την σέντρα, με τους Μπουλάρι και Βοΐλη να μην μπορούν στο τέλος να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Ράμα (88’ Ντότης), Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Τσερκώνης (81’ Ντουμάνης), Σουρλής (60’ Μπουλάρι), Βοΐλης.

Ξάνθη: Τζελέπης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν, Τσαπάρης, Δουλγέρης, Τσιλιγγίρης, Γκατζόπας.