Κ19: Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Παναιτωλικό

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Ολυμπιακού.

Κ19: Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Παναιτωλικό

Οι Νέοι του Ολυμπιακού, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Superleague K19.

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα χωρίς όμως να σκοράρουν. Στο 32' ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και να «παγώσει» το Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός απάντησε νωρίς ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 39' με τον Βοΐλη και στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός. Πολιόρκησε την εστία του Καλαντζή και σκόραρε άλλες τρεις φορές με τους Τσερκώνη στο 50',Ξενιτίδη στο 70' και Πέιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Αθλητικό διευθυντή της Π.Α.Ε. Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι συνθεσεις των δυο ομαδων:

Ολυμπιακός Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Φέκκας (72' Γλυνός), Μαρίνος (88' Γκοτζαμανίδης), Τσερκώνης (80' Ντουμάνης), Βοΐλης.

Παναιτωλικος Κ19: Καλαντζής, Μελιάδης, Τσιάντης (80' Πανταζής), Φρατζέσκος, Θώδης (57' Στάκι), Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Αλομπισάτ (90' Παναγιωτίδης).