Ενδιαφέρον για Ζιούλη από ομάδες της Super League

Ο στόπερ του ΑΟΧ Κισσαμικού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και του εξωτερικού.

Ενδιαφέρον για Ζιούλη από ομάδες της Super League

ΟΦΗ, Άρης και Παναχαϊκή δίνουν… μάχη για την άνοδο από τη Football League στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία ομάδα που κλέβει την παράσταση και θεωρείται ευχάριστη στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίσει με την παρουσία του στην ομάδα της Κρήτης είναι ο Άγγελος Ζιούλης. Πρόκειται για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο οποίος κάνει αρκετά καλή σεζόν και έχει 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Άγγελου Ζιούλη με τη φανέλα του ΑΟΧ Κισσαμικού έχουν ως αποτέλεσμα να ασχοληθούν μαζί του και ομάδες της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας ασχολούνται με τον 23χρονο στόπερ και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνει το άλμα. Ενδιαφέρον, πάντως, υπάρχει και από το εξωτερικό για τον Άγγελο Ζιούλη.