Νίκη με ανατροπή για την Κ19 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με 3-1 επί των «πρασίνων». 

Νίκη με ανατροπή για την Κ19 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε στο 6' ο Παναθηναϊκός και υπέστη μεγάλη ανατροπή από τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο έτοιμος στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε φάσεις και έκανε το 0-1 στο 6' με τον Ζερβόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Αθανασακόπουλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά απείλησαν για πρώτη φορά στο 20' με τον Μαρίνο και στο 26' με τον Φέκκα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. Στο 38' η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Μαρίνο ξανά να στέλνει την μπάλα άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ του Παναθηναϊκού με τον γηπεδούχους ωστόσο να έχουν ανεβάσει αισθητά την παρουσία τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή στους «πράσινους». Μέσα ο Παπαδόπουλος, εκτός ο Καλομοίρης. Στο 50' απείλησε ο Ολυμπιακός με τον Βοΐλη και στο 57' ο Ξενιτίδης έφερε το ματς στα ίσια έπειτα από λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 60' ο Μπουλάρι έδωσε την θέση του στον Σουρλή για τους «ερυθρόλευκους» ενώ για τους «πράσινους» ο Μανιδάκης πήρε την θέση του Παρασκευόπουλου. Στο 67' ο Ξενιτίδης πέτυχε δεύτερο τέρμα βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Δεν πέρασαν 5 λεπτά, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το ματς με τον Μαρτίνη στο 71'. Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση έπειτα από τα τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Κ19 να επικρατεί με 3-1 επί του Παναθηναϊκού Κ19.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλάρι.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.