Αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί στην Σπάρτη

Η Football League ανακοίνωσε την ποινή 6 βαθμών στην Σπάρτη για οφειλές προς ποδοσφαιριστές ωστόσο της δίνει και ένα περιθώριο πληρωμής για να τους ανακτήσει πίσω.

Αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί στην Σπάρτη

Η διοργανώτρια αρχή της Football League αφαίρεσε 6 βαθμούς στην ομάδα της Σπάρτης για οφειλές σε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα η Σπάρτη οφείλει χρήματα στον Γιώργο Μπουζούκη και Παναγιώτη Κατσίκη με την Football League να αφαιρεί 6 βαθμούς από την Σπάρτη όμως εάν η διοίκηση της Σπάρτης πληρώσει τους δύο ποδοσφαιριστές μέχρι τις 13 Νοέμβρη τότε οι βαθμοί θα επιστραφούν πίσω.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι ( 6 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. ( άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π. ) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».