Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Άνετα ο Ολυμπιακός 3-0 την ΑΕΚ

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε εύκολα την ΑΕΚ με 3-0 για τη 12η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Άνετα ο Ολυμπιακός 3-0 την ΑΕΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και προηγήθηκαν στο 34′ με το γκολ του Φράγκου για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και έκανε το 2-0 στο 52′ με τον Κτενά να νικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελικό 3-0 για τους Πειραιώτες σημείωσε ο Μιχαηλίδης στο 62′, όταν με όμορφη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός με αυτήν την νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και επόμενο παιχνίδι του είναι με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Καμπαγιοβάννης, Γιωτόπουλος, Φράγκος (80′ Σιώζιος), Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης (75′ Ζουριδάκης), Καρακώστας (80′ Φλούδας), Μπιμπίκας (75′ Όσαφι), Βασιλακόπουλος, Κτενάς (68′ Κάπελας).

ΑΕΚ (Π. Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Σέλλας, Μαρκόπουλος, Μπούσιος, Τσαραμανίδης, Αβράσογλου, Παναγιωτόπουλος, Κολοκοτρώνης, Δασκαλόπουλος, Ανδριώτης, Λεοντής.