Παραιτήθηκε από την προεδρία της Παναχαϊκής ο Μπακαλάρος

Ο Κώστας Μπακαλάρος ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαίκής. 

 

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Παναχαϊκής ο Μπακαλάρος

Μετά την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την θέση του τεχνικού διευθυντή ήρθε και η παραίτηση του προέδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας εξήγησε τους λόγους που προχώρησε σε αυτή του την απόφαση.

Αναλυτικά η επιστολή του Κώστα Μπακαλάρου:

«Το καλοκαίρι του 2017 ανταποκρίθηκα στην πρόταση-πρόσκληση που μου απηύθυναν τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας να συμμετέχω στη μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ και να αναλάβω τη θέση του προέδρου. Το κλίμα σύμπνοιας, συνεργασίας και συνεννόησης που υπήρχε θεώρησα ότι ήταν το ισχυρό θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτίζαμε τη νέα δυνατή Παναχαϊκή.

Γι’ αυτό αποδέχθηκα την πρόταση-πρόσκληση και έκανα την επιλογή να συμμετέχω κι εγώ στην κοινή προσπάθεια. Σήμερα δεκαπέντε μήνες μετά αυτό το κλίμα, δυστυχώς, δεν υπάρχει. Απεναντίας, διαπιστώνονται διαφορετικές εκτιμήσεις και απόψεις στους κόλπους του μετοχικού σχήματος για τους στόχους και την πορεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Μπροστά σε αυτήν κατάσταση θεωρώ ότι δεν μπορώ να παραμείνω στη Διοίκηση της ΠΑΕ γι αυτό κάνω γνωστό ότι υποβάλλω την παραίτηση μου.

Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης μας Παναχαϊκής με την ευχή και την ελπίδα να τη δούμε στη θέση που της αξίζει.

Κώστας Μπακαλάρος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας