Για 5η φορά στην Καλλιθέα ο Παντελής!

Ο Νίκος Παντελής προσλήφθηκε στον πάγκο της Καλλιθέας, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Σωτήρη Τζουμερκιώτη.

Για 5η φορά στην Καλλιθέα ο Παντελής!

Σε έναν παλιό γνώριμο στράφηκαν οι υπεύθυνοι της Καλλιθέας για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας, μετά την παραίτηση του Σωτήρη Τζουμερκιώτη.

Ο λόγος για τον Νίκο Παντελή, ο οποίος την Τρίτη (30/10) ανέλαβε κι επίσημα το προπονητικό πόστο της ομάδας του «Ελ Πάσο», στο οποίο θα εργαστεί για 5η φορά στην καριέρα του!

Η επίσημη ανακοίνωση της Καλλιθέας για την πρόσληψη του 59χρονου κόουτς:

«Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αποτελεί ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος ύστερα από την παραίτηση που έθεσε υπόψη της διοίκησης του συλλόγου, η οποία και έγινε αποδεκτή, αποχαιρέτισε μετά το τέλος της προχθεσινής προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Η διοίκηση της Καλλιθέας τον ευχαριστεί για την συνολική προσφορά του στο σύλλογο τα τελευταία 8 χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Νέος προπονητής θα είναι ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος συμφώνησε προχθές αργά το βράδυ με την διοίκηση της ομάδας μας, χθες παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αμέσως έπιασε δουλειά, καθώς έγινε προπόνηση υπό τις οδηγίες του στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας.

Ο Παντέλης είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου, με πλούσιο ενεργητικό κυρίως στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και στη Γ’ Εθνική και αυτή θα είναι η 5η του θητεία στο “τιμόνι” της ομάδας μας. Η διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».